6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Fenerbahçe'ye süpriz başkan adayı

Samsun'un Bafra ilçesinde, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Kemal Açıkgöz, 2009 yılının Mayıs ayındaki Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olacağını açıkladı.


Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, 1 yıldır bu konuda çalışma yaptığını belirten Kemal Açıkgöz, "Ben Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye çok büyük başarılı hizmetler yaptığını da gördüm. Onun ilk dönemlerinde Başkan Aziz Yıldırım'ı desteklemek için Fenerbahçe Derneği Gönüllüleri Derneği'nde bizzat başkan olarak görev yaptım.

Arkadaşlarımla birlikte dernekler konusunda çok büyük hizmetler verdim. Son yıllarda Fenerbahçe'de bir kan değişikliği yapılması gerektiğini
hissettim. Bunun içinde ben adaylığımı koydum. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı 11 yıl hizmetinden dolayı seçimlerden sonra onursal başkan olarak görmek istiyorum. Aziz Yıldırım bu konuyu kabul ederse bu noktadan mutlu olacağım. Fenerbahçe'de taze bir kana ihtiyaç var" dedi.


Açıkgöz, Fenerbahçe'nin aldığı sonuçlardan ve yüksek bedeller ödenerek yapılan transferlerden kimsenin memnun olmadığını belirterek, transferde genç ve gelecek vaat eden oyuncular alınması gerektiğini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 18:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?