2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Fevzi Er, servisçilerle buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, Samsun Toplu Servis Taşımacıları Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.


Cümlalem Restorant'ta Fevzi Er'in düzenlediği kahvaltıya dernek şoförleri, çalışanları ve parti üyeleri katıldı. MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er yaptığı konuşmada, Atakum'un Karadeniz'in coğrafi bakımından en güzel yeri olduğunu, sahilin bu zamana kadar kıymetinin bilinmediğini, Karadeniz'de böyle bir sahili olan bölgenin olmadığını, bu sahillerin turizm merkezi olması ve istihdamın sağlanması için çalışacaklarını söyledi.

Fevzi Er, Atakum'un Kültür ve Kongre Merkezi'nin eksikliğini hissettiğini, göreve geldiklerinde yapacakları Kültür ve Kongre Merkezi ile kültür ve sanat faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek etkinliklerle Atakum'un "Karadeniz'in kültür başkenti" olacağını belirtti. 1994 yılında merhum Büyükşehir Belediye Başkanı Muzaffer Önder’in Metin Burma ile, şimdi de Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Adem Bektaş ile anlaşamamaları nedeniyle Atakum'a yatırım yapılamadığına dikkat çeken Er, çocukların ve Atakum'un geleceği için kahvaltıya katılan konuklardan ve farklı görüşlerden olan herkesten oy istediğini ifade etti. Fevzi Er, "Eskileri bir kenara bırakın, Fevzi Er'le yola devam edelim" şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?