4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Fikri Düşünsel'e son görev

FİKRİ DÜŞÜNSEL TOPRAĞA VERİLDİ

Eski Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel, toprağa verildi.

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde kanser tedavisi görürken vefat eden Fikri Düşünsel'in cenazesi Büyükcami Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alındıktan sonra Bafra Belediyesi önüne getirildi. Bafra Belediyesi önünde düzenlenen törende eski Bafra Belediye başkanlarından Sefer Peker, Yaşar Buharalıoğlu, Hasan Aslan ve Şükrü Neiş, merhum Fikri Düşünsel hakkında birer konuşma yaptılar.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “Merhum Fikri Düşünsel, Bafra Belediyesi'nde almış olduğu her görevi layıkıyla yerine getiren bir kişi idi. 1978 yılından bu yana tanıdığım, iyi bir dost olduğuna inandığım Fikri Düşünsel'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine, yakınlarına ve Bafra Belediyesi çalışanlarına sabır dilerken, merhum Fikri Düşünsel'e ise Allah'tan rahmet dilerim” dedi.

Düşünsel ailesi adına kız kardeşi, Erciyes Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Ruhan Düşünsel bir konuşma yaparak, cenaze törenine katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra cenaze omuzlarda Büyük Camii'ne getirildi. Burada öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını Bafra İlçe Müftü Vekili Yunus Özdamar kıldırdı. Cenaze namazının ardından Düşünsel'in naaşı, Bafra Asri Mezarlığı aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da katılarak acılı aileye ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e taziyelerini bildirdi.

FİKRİ DÜŞÜNSEL TOPRAĞA VERİLDİ
FİKRİ DÜŞÜNSEL TOPRAĞA VERİLDİ
FİKRİ DÜŞÜNSEL TOPRAĞA VERİLDİ
FİKRİ DÜŞÜNSEL TOPRAĞA VERİLDİ
FİKRİ DÜŞÜNSEL TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 18:27:01
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 18:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?