6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Fikriye ve Latife sahnelenecek

Gazi Belediyesi'nin Samsunlu sanatçıların tanınmasına yönelik olarak hayata geçirdiği “Samsun Sanatçısını Tanıyor” adlı kültürel etkinliğin ikinci çalışması olan “Fikriye ve Latife-Mustafa Kemal'i Sevdim” adlı oyun, 31 Mart Pazartesi günü Samsun'da sahnelenecek. 

Gazi Belediyesi tarafından Samsunlu sanatçıların tanıtımına yönelik olarak hayata geçirilen “Samsun Sanatçısını Tanıyor” çalışmasının ilk ayağını oluşturan ve Samsunlu ünlü tiyatro sanatçısı Dilruba Saatçi'nin başrolünü oynadığı “Fikriye ve Latife-Mustafa Kemal'i Sevdim” adlı tiyatro oyunu, pazartesi günü saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyla buluşacak. 

Etkinliğin Samsun'da bir farkındalık oluşturmak için yapıldığını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, “Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi haline gelen Gazi Belediyesi'nden bir önemli daha hayata geçirilmiş oldu. 'Samsun Sanatçısını Tanıyor' etkinlikleri kapsamında sanata ve sanatçıya verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak hazırladığımız programlarımızın ilkini Samsunlu ünlü tiyatro sanatçısı Dilruba Saatçi'nin katkılarıyla 31 Mart 2008 Çarşamba akşamı gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Kaldırım, sanata ve sanatçıya yönelik desteklerinin süreceğini belirterek, herkesi tiyatroyu izlemeye davet etti.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 16:13:48
Güncelleme :29 Mart 2008 Cumartesi 16:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?