5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Film gibi kaçış

Samsun'da başkasına benzetilerek kaçırılan genç kız, zorla bindirildiği otomobilden, çıkan kargaşada biber gazı kullanarak kurtulmayı başardı.

Bir kuaförde çalışan E.Ö. (19) Adalet Mahallesinde beklerken, kırmızı bir otomobille gelen tanımadığı 3 kişi tarafından zorla araca bindirildi. Kurupelit Beldesine götürülen genç kız, ne olduğunu anlamaya çalışırken, bu sırada otomobildekilerden birisinin, “Esra Hanım, annen kadar zeki değilmişsin, biraz annenin parasını yiyelim” deyince, yanlışlıkla kaçırıldığını anladı.

Bunun üzerine E.Ö, saldırganlara kendisinin adı geçen Esra olmadığını ve serbest bırakmalarını söyledi.
Önce genç kıza inanmak istemeyen saldırganlar, E.Ö'nün çantasındaki kimliği görünce bu kez kendileri şaşkınlık yaşadı. Bu sırada çantasında taşıdığı biber gazını saldırganlara sıkan E.Ö, yaşanan kargaşa sırasında da kendisini otomobilden attı.

Saldırganlar olay yerinden uzaklaşırken, E.Ö. cep telefonu ile ulaştığı yakınları tarafından bulunduğu yerden alındı. E.Ö. ve yakınları olayın ardından Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edildi.
aa
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 16:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?