4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Fırınlara sıkı denetim

CANİK'TE FIRINLARA SIKI DENETİM

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan ramazan ayı öncesi ilçe sınırları içerisinde bulunan fırınları mercek altına aldı.

Halkın sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilen ekmeği tüketmesi için çaba sarf eden Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü fırınları sıkı takibe aldı. Karşıyaka, Soğuksu ve Belediyeevleri Mahallerinde bulunan fırınları denetleyen zabıta ekipleri, genel temizlik, ekmek gramajı, terazi, hamur bezi, personelin sağlık durumu, iş kıyafetleri, unların depolama şartları, üretimde kullanılan alet ve ekipmanın temizliğini gözden geçirdi. Yapılan denetimlerde hijyenik olmayan ve eksiklikleri bulunan işletmeleri uyaran zabıta ekipleri örnek işletmeleri ise tebrik etti.

Yaklaşan ramazan ayı öncesi rutin aralıklarla yapılan fırın denetimlerini daha da sıkılaştırdıklarını söyleyen Canik Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, özellikle ramazanda en çok tercih edilen pide ve ekmeğin sağlıklı ortamlarda ve kurallara uygun, eksiksiz bir biçimde üretilmesi için hassasiyet gösterdiklerini ifade etti.

CANİK'TE FIRINLARA SIKI DENETİM
CANİK'TE FIRINLARA SIKI DENETİM
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 15:52:01
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 17:19:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?