6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Fiş toplayan öğrencilere hediye

Samsun’un Yakakent ilçesinde, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında fiş toplama kampanyasında hak kazanan 165 öğrenciye hediye verildi.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, gönüllü ödeme alışkanlığının artırılması, toplumda, özellikle yarının mükellefleri ve ülkenin yöneticileri olacak çocuklara sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve idare ile mükellef uyumuna katkı sağlamak amacıyla 100. Yıl YİBO İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda ödül töreni ve kutlama programı düzenlendi.

İlçe Malmüdürü Zeki Aydoğan’ın konuşmasıyla başlayan etkinlikte ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik “Vergi Hırsızı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Tamamı Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı personelinden oluşan tiyatro ekibinin gösterisi öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi. Maliye Bakanlığı’nın “Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum” sloganıyla harcama belgesi toplama kampanyasında fiş toplayarak Malmüdürlüğü’ne kaymakamlık ve esnafın katkısı ile fiş toplayarak Malmüdürlüğü’ne teslim eden 165 öğrenciye 153 eğitim seti, 1 diz üstü bilgisayar, 4 bisiklet, 2 dijital fotoğraf makinesi, 2 konuşan dijital elektronik sözlük, 3 elektronik sözlük hediyeleri törenle verdi. Törene Kaymakam Abdullah Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Radi Şen, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Emre Oğuz Çiçek, İlçe Emniyet Amiri Musa Bozkurt, Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi Uygulama Müdürü Ersevinç Yılmaz ve kamu kurum kuruluşlarının daire amirleri, ilçe esnaflarımızın ve öğrenciler katıldı. Hediyelerini Kaymakam Abdullah Çiftçi ve protokol üyelerinden alan öğrenciler hediye çekilişine katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 03:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?