2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Fuhuş operasyonu zanlılarına tahliye

Samsun'da bir saunaya düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında haklarında dava açılan 6 kişiden tutuklu bulunan 3'ü tahliye oldu.


Samsun 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında sanıklar, haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek kendilerini savundular. Mahkeme, tutuklu olarak yargılanan sauna sahibi Mustafa T., eşi Zülbiye T. ile Bülent Y.'nin tahliyesine karar verdi. Olayla ilgili yargılanan polis memuru Halil U. ise ilk duruşmada tahliye olmuştu. 6 kişinin yargılandığı duruşma ileri bir tarihe ertelenirken, davayla ilgili tutuklu sanığın kalmadığı öğrenildi.


Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan ihbar sonucu harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kale Mahallesi'ndeki bir saunada masör olarak çalışan bayanların burada para karşılığı erkeklerle fuhuş yaptığının tespit edilmesi üzerine 6 ay süren takip sonucu 3 ay önce 11 kişiyi gözaltına almıştı. Sauna sahibi Mustafa T., eşi Zülfiye T., Bülent Y. ile daha önce Samsun'da görev yapan ve Giresun'a tayin olan polis memuru Halil U.
tutuklanmış, E.A. ve H.Ç. adlı zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı

İha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 18:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?