2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Futbolculara verilen sözler tutuldu

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Raci Kosif, Sefa Aksoy'un kadro dışı bırakılmadığını, yönetim kururlu olarak bir süre takımdan ayrı olarak çalışmasının uygun görüldüğünü, futbolculara verilen sözlerin ise yerine getirildiğini söyledi.


Tahsin Raci Kosif, takımın genel durumu ve futbolcu Sefa Aksoy'la ilgili durumu değerlendirdi.

Ligin ikinci yarısında önemli bir hazırlık devresi geçirdiklerini, bunun da karşılığını Kayseri Erciyesspor maçında aldıkları bir puan olduğunu ve takımın havasından son derece memnun olduklarını ifade eden Kosif, "Sefa Aksoy, Antalya kampında disiplinsiz davranışlarda bulundu. Özellikle her türlü olumsuz durumdan takımımızı uzak tutmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulumuz, oyuncumuzun bir süre takımdan ayrı
çalışmasını uygun gördü. Şu anda Sefa Aksoy'a bir hoca vererek, çalışmalarını ayrı olarak sürdürmesine karar verdik" dedi.


Ligin ikinci yarısının son derece zor geçeceğini vurgulayan Kosif, şunları kaydetti:
"Bu çalışmaların puan ve oyun olarak bize yansımasını bekliyoruz. Özellikle ligin ikinci yarısında ilk oynanan maçların durumlarıyla bizim Kartalspor'u yenmemiz gerekiyor. Ekonomik anlamda futbolcularımıza sorun yaşatmamaya çalışıyoruz. Oyuncularımıza verdiğimiz ekonomik anlamda ki sözlerimizin birçoğunu yerine getirmiş durumdayız. Samsunspor Kulübü birçok kulübe göre şanslı bir konumda. Dünyada yaşanılan kriz bütün kulüplerde de yaşanıyor. Biz de bu krizin etkilerini futbolcularımıza yaşatmamaya çalışıyoruz. Çok zor koşullar altında bunları yapıyoruz. Önümüzde bir genel kurul süreci var. Bu kurul öncesinde de Samsunspor'a kaynak sağlamak adına çok daha fazla destek bekliyoruz. Samsunspor'a özellikle yeni yapılanma ile ilgili çalışmalarımız sonucunu verebilmesi için Samsun'un çok daha fazla desteğine ihtiyacı var. Çünkü Samsunspor'un sorunları çok büyük. Hem ekonomik anlamda hem de idari anlamda büyük sıkıntılar vardı. Yönetim olarak bunların hepsine göğüs gerdik. Bundan sonrada daha fazla destek gerekiyor. Zannediyorum bu desteği hak eden bir yönetim tarzını gösterdik şu ana kadar. Samsunspor'u hak ettiği yere taşıyacak bir oyuncu kadrosuyla ve teknik ekiple çalışıyoruz. Samsunspor'un yerinin ne olduğu bilincini futbolcularımıza yerleştiriyoruz. Bu genel kurul sürecide Samsunspor'u hayırlı bir sürece taşır. Sezon başında başlattığımız bu doğru yapılanma çok daha iyi bir noktaya taşınmış olur."

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 18:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?