5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

'Galibiyeti özlemiştik'

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Cevat Öncü, deplasmanda alınan Akçaabat Sebatspor galibiyetinin fazla abartılmaması gerektiğini belirterek, hedefe doğru emin adımlarla yürümek istediklerini söyledi. 

Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Cevat Öncü, Akçaabat Sebatspor ve önümüzdeki hafta oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirdi. Uzun zamandır alınan mağlubiyetlerden sonra galibiyeti özlediklerini belirten Öncü, bu galibiyetin kendilerine ilaç gibi geldiğini kaydetti. Öncü, bu galibiyetin fazla abartılmaması gerektiğini ve hedefe doğru emin adımlarla yürümek istediklerini vurgulayarak, "Hedefimize ulaşmamız için önümüzde çok önemli maçlar var. Bu yolda oldukça dezavantajlı duruma düştüğümüzü biliyoruz. Ancak, hedef bellidir. Bir miktar tehlikelide olsa o yolda emin adımlarla yürümek istiyoruz" dedi. 

Bundan sonraki bütün maçları kazanmak zorunda olduklarını dile getiren Öncü, "Haftalardır iyi bir ekip ve takım olma yolunda ilerliyorduk. Sebatspor maçında artık takımın oturduğunu gördük. Önümüzde zorlu bir maç var. Taraftarımız desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da yenerek galibiyet serisine başlamak ve devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 13:32:19
Güncelleme :17 Ekim 2006 Salı 13:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?