6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gasp zanlıları suçlamaları reddetti

Samsun'da gece yarısı kaçırdıkları emekli bekçiyi ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra aracının bagajına kilitleyip parasını, cep telefonunu, kuru sıkı tabancasını ve otomobilini gasp ettikleri iddiasıyla tutuklanan 2 kişinin yargılanmasına başlandı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında, emekli bekçi Cengiz T.'yi (48) bıçak ve silah zoruyla kaçırarak otomobilin bagajına kilitleyip parasını, cep telefonunu, kurusıkı tabancasını ve aracını gasp ettikleri iddia edilen Salih K. (23) ve Yaşar Ç. (25) hakim karşısına çıktı.

Suçlamaları kabul etmeyen Salih K., gelecek celsede avukatının huzurunda ifade vereceğini belirterek, konuşmak istemedi. Yaşar Ç. ise kendini savunarak, "Salih K. ile Cengiz T. ortak iş kurmuşlar ve ayrılmışlar. Salih, Cengiz'den kaşe ve mühürlerini istedi. Bu sırada aralarında tartışma çıkıp birbirlerine vurdular. Salih K., Cengiz'in boğazına bıçak dayayıp aracın bagajına kilitledi. Ben suçsuzum. Gasp olayına karışmadım" dedi.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Samsun'da yaklaşık 3 ay önce meydana gelen olayda, Salih K. ve Yaşar Ç., Cengiz T.'yi silah zoruyla kaçırarak gasp yaptıkları iddiasıyla tutuklanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 01:26:00
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 01:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?