2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gasp zanlıları tutuklandı

Samsun'da zorla araca bindirdikleri genci götürdükleri yerde darp edip 2 karton sigara ve cep telefonunu gasp ettikleri iddiasıyla polis tarafından arandıkları için teslim olan 2 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, İlyasköy Mahallesi'nde 10 gün önce meydana gelen olayda, büfelerinden sigara çalınan Savaş A. (35) ile Nurettin İ. (18), Samsun'da bulunun büfelere çalınan sigaraların satılma ihtimali üzerine her tarafa haber saldılar. Büfeleri dolaşan Savaş A. ve Nurettin İ., Mustafa G.'nin (23) elinde 2 karton sigarayı büfeye satmak üzere olduğunu görünce kendisini araçlarını bindirip darp etmeye başladılar.

Bir ara seyir halindeki araçtan atlayıp kaçan Mustafa G.'yi yakalayıp yeniden araçlarına bindirip darp edip elindeki 2 kanton sigarası ve cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen zanlılar olaydan sonra kaçtılar. Mustafa G., İlyasköy Polis Merkezi'ne şikayette bulunarak, "Babama ait marketin 2 kanton sigara alıp bunu paraya çevirmek için gittiği büfenin önünden beni kaçırdılar ve kaçıran 2 kişi araç içinde darp edip sigara ve cep telefonumu gasp ettiler" dedi. Mustafa G.'nin şikayeti üzerine polis, olayı gasp ve darp olayını gerçekleştirenlerin Savaş A. ve Nurettin İ. olduğunu tespit etti.


Polisin kendilerini aradığını öğrenen söz konusu şahıslar dün akşam teslim oldular. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Savaş A. ve Nurettin İ., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.

İha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 16:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?