2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gasp zanlısı tutuklandı

Samsun'da bir meşrubat ve gıda toptancısı firmasına ait 200 bin TL ile 300 bin TL'lik senedin gasp edilmesi olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.


Olay, Kale Mahallesi'nde 26 gün önce gece saat 00.30 sıralarında meydana gelmişti. Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren meşrubat ve gıda toptancısı firmasında dağıtım elemanı olarak çalışan Ahmet S. (29), çok borcu olduğu için plan yapıp yanına aldığı 4 kişi ile birlikte kendi işyeri çalışanlarının patronlarına götürdüğü 200 bin TL para ile 300 bin TL'lik senetleri gasp etmişti.

Olaydan sonra paranın bir kısmıyla yakalanan Ahmet S. ile kendisine yardım ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan Fatih S. A. (25), Gökhan A. (25) ve B.P. (17), poliste sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmiş ve Ahmet S., Fatih S.A. ve B.P. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilmiş, Gökhan A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili firarda olduğu iddia edilen İsa T. (22), dün Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Sorgulanmasının tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen İsa T.,
tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 18:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?