2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gasp zanlısı yakalandı

Samsun'da bir meşrubat ve gıda toptancı firmasına ait 200 bin TL'lik para ile 300 bin TL'lik senedin gasp edilmesi olayına karıştığı iddiasıyla firarda olan zanlı yakalandı.


Edinilen bilgiye göre olay, Kale Mahallesi'nde 25 gün önce gece saat 00.30 sıralarında meydana gelmişti. Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren meşrubat ve gıda toptancı firmasında dağıtım elemanı olarak çalışan Ahmet S. (29), çok borcu olduğu için plan yapıp yanına aldığı 4 kişi ile birlikte kendi işyeri çalışanlarının patronlarına götürdüğü 200 bin TL para ile 300 bin TL'lik senetleri gasp etmişti. Olaydan sonra paranın bir kısmı ile yakalanan Ahmet S. ile kendisine yardım ettikleri iddiasıyla gözaltına
alınan Fatih S.A. (25), Gökhan A. (25) ve B.P. (17), poliste sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmiş ve Ahmet S., Fatih S.A. ve B.P. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilmiş, Gökhan A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili firarda olduğu iddia edilen İsa T. (22), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu bugün yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 16:27:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?