6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazete Arena'dan 5 yeni gazete

Samsun'da yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan Gazete Arena bünyesine kattığı 5 yeni gazeteyle birlikte dikkatleri üzerine çekti.


Yayın hayatına 23 Mayıs 2007 yılında başlayan Gazete Arena, kısa bir süre içersinde büyük bir başarıya imza attı. Arena bünyesinde barındırdığı beş gazeteyle birlikte, iyi bir performans sergiledi. Kurulduğu günden buyana, habere ve yoruma farklı bir açıdan bakan, ayrıca mizampajıyla da dikkat çeken Gazete Arena, bir yıllık zaman dilimi içinde 'Samsun Gazete' ile başlayıp, İlkadım, Bafra, Canik, Atakum gazeteleri ile gazetecilikte yeni bir sayfa açtı.


Gazete Arena imtiyaz sahibi Hasan Kurumahmutoğlu, tabloyd ebat olarak yayın hayatına başlayan ve tamamen birbirinden bağımsız olan gazetelerin, bulundukları yöreyi hareketlendirdiğini söyledi. "Gazete Samsun'u 10 bin adet basıyoruz." diyen Kurumahmutoğlu, "İnanılmaz bir uğraş verdik. Ancak, her bir gazetenin bulunduğu yörede tahmin edilemeyecek bir etkisi var. Şu anda Gazete Arena'nın beş kardeşi bulunuyor. Yakında 'Çarşamba'yı da ekleyerek, kardeş sayımızı altıya çıkartacağız" dedi. Gazete Arena çalışanlarının gayretleri sonucu bu başarıya imza attıklarını da belirten Kurumahmutoğlu, "Bu yapılanmada çalışan arkadaşlarımızın büyük bir özverisi var. Hepsi dalında başarılı insanlar. Adeta bir kolej takımı halindeyiz. Yeni yeni yörelerle haftalık 50 bin tirajımızı, önümüzdeki 1 yıl içinde 100 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Bunu mutlak suretle de başaracağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 12:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?