6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi "koordineli" çalışıyor

Gazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Koordinasyon Merkezleri binlerce Gaziliyi buluşturan yaşam merkezleri haline geldi.  

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım tarafından göreve gelmesini takiben başlatılan ve kısa sürede önemli yaşam merkezleri haline gelen Koordinasyon Merkezleri çalışmalarını süratle sürdürüyor. Koordinasyon merkezlerinin hayatın her alanında hizmet verdiğini söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, bu merkezlerden faydalanan binlerce vatandaşın sosyal belediyecilik alanında aktif çalışmalara katıldığını belirtti. 

Bir çok farklı merkezde ve dalda hizmet verdiklerini dile getiren Kaldırım, hayatın her alanında yer aldıklarını kaydetti. Belediyesi olarak sadece rutin belediyecilik çalışmalarını gerçekleştirmediklerini kaydeden Başkan Kaldırım, şunları söyledi:
"Sosyal hayata kazandırdığımız onlarca proje var. İşte bunlardan bir tanesi de koordinasyon merkezlerimiz. Bölgemizdeki kadınlarımıza sahip çıkan, düzenledikleri kampanyalar ile binlerce ailenin yüzünü güldüren Kadın Koordinasyon Merkezi. Gençlerimize söz hakkı veren, belediye çalışmaları içerisinde yer edinmelerini sağlayan ve bir çok önemli gezi programı ile görmedikleri yerleri görmelerini sağlayan Gençlik Koordinasyon Merkezi. Özürlü vatandaşlarımızı aynı çatı altında toplayarak ortak çalışmalar  yapmalarını sağlayan, mesleki kursların verildiği, bilgilendirme çalışmalarının yapıldığı Özürlüler Koordinasyon Merkezi. Özürlü çocuklarımızın rehabilite edildiği Bizim Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi. Şehit ailelerimize Gazilerimize bizler için ne kadar önemli olduklarını bir kez daha hatırlatan ve sürekli olarak ihtiyaçlarının sorulduğu, sorunlarının tespit edilip kısa sürede çözüme ulaştırıldığı Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezi. Sadece bir kesimin değil, her kesimin hizmetinde olduk ve  işte bu sayede her zaman bir adım önde olduk." 

Tüm vatandaşları bu koordinasyon merkezleri ile birlik içerisinde olmaya ve çalışmaları daha geniş kitlelere sunmak için el ele vermeye davet eden Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 4 yılda çok önemli işlere imza attıklarını ve bunları vatandaşların desteğiyle başardıklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 11:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?