6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi Belediyesi çalışmalarını anlattı

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım hizmet tanıtım gezisinde çalışmaları anlattı, esnafı ziyaret etti.


Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyelerine yönelik düzenlenen hizmet turu ile Gazi Belediyesi'nin çalışmalarını anlatıldı. Başkan Kaldırım, belediyece yürütülen çalışmaları yerinde göstererek anlatırken, özellikle istihdam alanında yapılan yatırımlar büyük beğeni topladı.


Gazi Belediyesi'nin hayatın her alanından önemli projeleri hayata geçirdiğini belirten Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, çalışmalarında elde edilen başarıların temelinde vatandaşlardan aldıkları büyük desteğin olduğuna dikkat çekti. Halkın her kesiminden vatandaşa hitap eden projeleri Samsun'la buluşturduklarını ifade eden Kaldırım, "Şimdi bu hizmetlerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için yola çıktık. 5 yılda hayata geçirilen projelerimize ve çalışmalarımıza yaptığımız 59 milyon YTL'lik yatırım ortada. Bu projelerimizi ve hizmetlerimizi İlkadım ilçesinde de başarıyla sürdüreceğiz. Bu sayede şehrimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Programını sürdüren Başkanı Kaldırım, Mecidiye Caddesi'ne düzenlediği ziyaret programı kapsamında esnafla buluştu. Kaldırım, esnafa Gazi Belediyesi'nde son 5 yılda yaşanan büyük değişimi anlattı. Samsun'un her geçen gün daha da geliştiğini ve bu gelişimin beraberinde değişimi de getirdiğini dile getiren Kaldırım, artarak süren hizmetlerini İlkadım ilçesinde de sürdüreceklerini belirtti. Başkan Kaldırım ayrıca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle verilen yemekte tüm engelli derneklerini bir araya topladı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 09:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?