6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi Belediyesi İSO denetimini geçti

Geçen sene İSO 9000 Kalite Belgesi'ni alan ve Karadeniz Bölgesi'nin ilk kalite belgeli belediyesi olan Gazi Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından ilk yıl denetimlerinden tam not aldı. 

TSE Tetkikçileri Ertuğrul Altındağ ve Erkan Başerer tarafından yapılan denetimlerde Gazi Belediyesi'nin kaliteli yönetim sistemine sahip olduğu belirlendi. Gerçekleştirilen toplantıda birim amirlerine seslenen Baş Tetkikçi Ertuğrul Altındağ, beldede sürekliliğin zor olduğunu, bu zorluklar içerisinde başarılı çalışma performansıyla Gazi Belediyesi'nin iyi bir örnek olduğunu belirtti. 

Sonuç raporunu aldıklarını söyleyen Gazi Belediyesi İSO Kalite Belgesi Yöneticisi İbrahim Doğan, Gazi Belediyesi'nde çalışan personellerin bu anlamda önemli bir başarıya zemin hazırladıklarını belirterek, “Verimli ve özverili çalışmalarıyla kaliteli yönetim sisteminin önemli bir parçasını oluşturan Gazi Belediyesi çalışanları, elde edilen bu belgenin sürekliliği için aynı performansla çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 13:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?