2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gazi Belediyesi'nde devir teslim

Belediyeler Yasası ile İlkadım ilçesine bağlanan Gazi Belediyesi'nin son Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, MHP'den İlkadım Belediye Başkanı seçilen Necattin Delmirtaş'a görevi devretti.


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçe Belediyesi'nin ardından, kapanan Gazi Belediyesi'nde de görevi devraldı. Gazi Belediye Binası'nda yapılan törene Süleyman Kaldırım ve Necattin Demirtaş'ın yanı sıra, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak ve çok sayıda partili katıldı. Belediye binası önünde partililer tarafından kurban kesildi. Süleyman Kaldırım belediye binasında, İlkadım Belediye Başkanı seçilen Necattin Demirtaş'ı karşıladı. Başkanlık makam odasında Süleyman Kaldırım görevi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a devretti.


Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 5 yıllık görev süresince başarılı işler yaptıklarını, görevlerinin tekrar nasip olmadığı için son bulduğunu ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a görevinde başarılar dilediğini söyledi. Ayrıca sağlığı ile çıkan haberlerle ilgili olarak Kaldırım, sağlığının gayet iyi olduğunu, hastaneye akrabasını ziyaret için gittiğini ve çıkan yalan haberlere güldüğünü söyledi.


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, halka hizmet etmenin ibadet olduğunu, seçimlerde hanımlarda dahil partili herkesin her yeri dolaştığını ve emeğin karşılığı olarak seçimleri kazandıklarını söyledi. İnanmadığı işe asla girmediğini belirten Demirtaş, "İnanarak elimizden gelen tüm enerjimizi kullandık. Biz sadece kendimizi halkımıza tanıttık. Halkımızda bizi bağırlarına basarak bizleri yanıltmadılar. Bizler belediyemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz. İmkanımız dahilinde en önce hangi sorunu çözebileceksek o problemi çözmek için uğraşacağız. Bütün belediyeleri farklı partiler aldı. Halkımız bize birlikte çalışmamız için mesaj verdi. Bizlerde bu mesajı alarak birlikte halka hizmet etmek için çalışacağız. Birlikte çalışma konusunda farklı çalışanları halkımıza şikayet edeceğim" dedi.


Demirtaş, "Göreve geldiğimizde ilk uğraşımız iş ve istihdam olacak. Şu anda gündemde ekmek fiyatları yer alıyor. Bu konuyla ilgili 'halk ekmek' icraatımızı devreye sokacağız ve Ankara'ya gideceğim" şeklinde konuştu. Başkan Demirtaş, hizmetlerinden dolayı Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a teşekkür etti. Başkan Demirtaş, törenin ardından başkanlık makamında tebrikleri kabul etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 17:46:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?