6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'de değişim ve gelişim

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Gazi'de yaşanan büyük değişim ve gelişimin devam edeceğini söyledi.


Beldede yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 4 yılı aşkın süredir görev yaptıklarını ve bu görev süreçleri boyunca birbirinden önemli projeleri belde sakinleriyle buluşturduklarını kaydetti. Başkan Kaldırım, hayata geçirilen sosyal içerikli projelerin yanı sıra rutin belediyecilik adına da önemli adımlar attıklarını belirtti. Şehrin, beldenin önemli cadde ve sokaklarında başlayan değişimin tüm beldeye yayıldığını ifade den Başkan Kaldırım, Gazi'nin cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı.


Sağlık, eğitim, sosyal, kültürel ve sportif birçok yaşam alanının beldelerinde bulunması nedeniyle sorumluluklarının bir kat daha fazla olduğuna değinen Kaldırım, "Bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek yoğun şekilde kullanılan caddeler yenilendi ve modern görünüm kazandı" dedi.


Şehrin en önemli ticari ve sosyal iki caddesinden biri olan Gazi Caddesi'nde gerçekleştirilen çalışmaların ardından elde edilen sonucun kendilerini son derece memnun ettiğini dile getiren Kaldırım, "Talimhane Caddesi'nin de aynı düzenlemeler ile yenilendi. Hedefte diğer merkezi caddeler var" diye konuştu.


4 yıllık çalışmaları süresince 24 mahallenin tümünde yenileme çalışmaları gerçekleştirdiklerinin altını çizen Kaldırım, "24 mahallesiyle dev bir belde olan Gazi'nin değişimine ve gelişimine verdiğimiz önem bizi daha iyiyi yapmaya teşvik ediyor. Mahallelerimizin, caddelerimizin, sokaklarımızın, beldemizde yaşayan vatandaşlarımıza layık şekilde olması için uzun soluklu çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yaşanan değişimin beraberinde getirdiği hızlı gelişim, Gazi'yi önümüzdeki dönem alacağı İlçe unvanına hazırladı. Halkımızın ortak kullanım alanlarını güzelleştirmek ve modern görünümlü, kullanışlı hale getirmek için başlattığımız uygulamalar tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu.


Gazi Belediyesi'ne bağlı tüm birimlerin 24 saat boyunca çalıştıklarını ve uygulamaları daha geniş kitlelere ulaştırdıklarını ifade eden Kaldırım, bu konuda vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da çalışmalar gerçekleştirdiklerine değinerek, Gazililerin "Alo 153" numaralı belediye hattından kendilerine ulaşarak şikayetlerini, sorunlarını kendilerine iletmelerini istedi. Başkan Kaldırım, "Biz beldemiz daha iyi yarınlara götürmek için 4 yıldır durmaksızın mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi sürdürmeye ve beldemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyiyi sunmaya devam edeceğiz" dedi.


En büyük desteği belde halkından aldığını belirten Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, aldıkları bu desteklerin sonucunda kapsamlı çalışma grafiğini elde ettiklerine de dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 16:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?