6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'de hizmet gezisi

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım tarafından geçen aylarda başlatılan “Hizmet Turu” devam ediyor.


Sabahın erken saatlerinde Gazi Park'ta düzenlenen kahvaltının ardından projeleri gezen vatandaşlara çalışmaları detaylarıyla anlatan Başkan Kaldırım, hayata geçirilen projelere yapılan yatırımın 58.5 milyon YTL olduğunu belirtti.


Samsun'undeğişen ve gelişen yapısında büyük katkıları olduğunu kaydeden Başkan Kaldırım, “Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik çalışmalarda yıllardır gerçekleştirilmeye korkulan projelere imza attık. Bütün bunları yaparken de bir kez bile rutin belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadık. 19.5 milyon YTL borç ile devraldığımız Gazi Belediyesi'nin borcunu 6 milyon YTL'ye kadar düşürdük. Enkaz edebiyatından uzak, sadece hizmete odaklanarak bir yandan borçlarımızı öderken, diğer yandan da onlarca önemli projeyi hayata geçirdik” dedi.


Bayanlar hizmet turu kapsamında ilk olarak Gazi Dershanesi, Gazi Belediyesi Ekolojik Yaşam Alanı, Gazi Kültür Merkezi, Gazi Belediyesi Hobi Bahçeleri ve Serayı gezdi. Daha sonra Gazi Belediyesi Derebahçe Spor Tesisleri, Gazi Meslek Edindirme Kursları(GAMEK), Gazi Belediyesi Geri Kazanım Projesi (GEKAP), Asfalt Plenti, Gazi Belediyesi Toplu Konutları, Çok Amaçlı Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'ni gezen bayanlar projelere hayran kaldıklarını söylediler.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 17:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?