6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'de hizmet turu

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 4. Hat dolmuş sürücülerine yönelik hizmet turu düzenledi.


Gazi Park'ta gerçekleştirilen kahvaltının ardından Gazi Dershanesi, Ekolojik Yaşam Alanı, Gazi Kültür Merkezi, Gazi Belediyesi Hobi Bahçeleri ve Serası, Derebahçe Spor Tesisleri, Gazi Meslek Edindirme Kursları, Gazi Belediyesi Bakım Onarım Atölyesi, Asfalt Plenti, Geri Kazanım Projesi, toplu konutlar ve Çok Amaçlı Hizmet Binası'nı gezen dolmuş şoförlerine Başkan Kaldırım tarafından bilgi verildi.


Projelerin devam edeceğini ve yatırımların süreceğini söyleyen Süleyman Kaldırım, dolmuş şoförlerinden gelen övgü dolu sözlere, "Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik çalışmalarda bölgenin bir numarası olmak için mücadele ettik. Ve geldiğimiz nokta ortada. 19.5 milyon YTL borcumuzu 6.5 milyon YTL'ye düşürürken, beldemize de 58.5 milyon YTL yatırım yaptık" dedi.
Gezi programında projeleri yakından inceleme şansı bulduklarını söyleyen 4 Nolu Dolmuş Hattı Derneği Başkanı Recep Çankaya, "Hizmet turu ile bir kez daha görmüş olduk ki, Gazi Belediyesi büyük ve önemli çalışmalara imza atmıştır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?