6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'de Hizmet Yolu

Gazi Belediyesi'nce düzenlenen ve “Hizmet Yolu” adı verilen bilgilendirme gezilerine devam ediliyor. 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kolları üyelerinin gezdirilmesi ile başlanan “Hizmet Yolu” gezi programına Karadenizli İşçi Memur ve Bağkur Emeklileri Derneği (KİMBED) üyeleri ve Gazi Beldesi mahalle muhtarlarından oluşan grupla devam edildi. 

Gazi Belediyesi'nin çalışma alanlarını kapsayan gezi, belediyenin önünden start aldı. Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın öncülüğünde Sera, Hobi Bahçeleri, Derebahçe Stadı, GAMEK Eğitim Merkezi, GEKAP Katı Atık Toplama yeri, Ataköy Toplu Konutları, Asfalt Plenti, Koşu yolu, Sosyal Tesisler, Çok Amaçlı Hizmet Binası, Çok Amaçlı Gençlik Merkezi, Koordinasyon Merkezleri, Ekolojik Yaşam Alanı, Kültür Merkezi ve Gazi Dershanesi'ni yakından gören grup, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. 

Gezi süresince, göreve geldikleri günden bu tarafa yapılan hizmetleri ve çalışmaları yerinde göstererek anlatan Başkan Süleyman Kaldırım, “4 yıl önce devraldığımız bu görevi ilk günün heyecanıyla devam ettiriyoruz. Önce insana hizmet anlayışıyla üstlendiğimiz görevi halkımızın istek ve ihtiyaçlarını da göz önünde tutarak yürütüyoruz. Hayata geçirdiğimiz tüm proje ve uygulamalar da bunu gösteriyor. Belediye ve vatandaş işbirliği ile daha güzel, daha modern, daha yaşanılır bir şehir oluşturuyoruz” dedi. 

Uzun süren gezi programı Gazi Park'ta verilen çay molasıyla sona erdi. Belediyenin çalışmalarını yakından görme olanağı bulan grup, çalışmalardan memnun kaldıklarını belirterek Başkan Kaldırım'ın başarılarının devamını dilediler. Başkan Kaldırım, gezi programının düzenli olarak devam edeceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 15:45:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?