6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'de kadro coşkusu

Gazi Belediyesi çalışanları, düzenlenen yemekte bir araya gelerek imzalanan kadrolarını kutladılar.

Gecede yaptığı konuşmada, Gazi Belediyesi'nin büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, bu büyük ailenin gerçekleştirdiği başarılı işlerin herkes tarafından beğeniyle konuşulduğunu kaydetti.

167 bin nüfuslu Gazi beldesinin 41 ilden büyük olduğunu ifade eden Başkan Kaldırım, bu sorumluluktan hareketle gerçekleştirilen çalışmaların daha geniş kitlelere ulaştırıldığını belirterek, “Büyük bir özveri ile çalışmalarını gerçekleştiren, bu çalışmaların da beldemizin gelişimine ve değişimine katkı sağlayan Gazi Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta kanun teklifi olarak meclise sunuluyor ve Gazi beldesi, Gazi ilçesi oluyor. Artık ilçe belediyesi olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Karadeniz Bölgesi'nin ilk “ISO Kalite Belgesi” sahibi belediyesi olduklarına değinen Başkan Kaldırım, “Bizler kalitesi resmileştirmiş, çalışmaları ile standartları yerine getirmiş bir belediyenin parçalarıyız” diye konuştu.

Konuşmasının devamında, Gazi Belediyesi'nde yakalanan istikrarın uzun yıllar korunacağını belirten Başkan Kaldırım, “Yapılacak çok iş var. 4 senede hayata geçirdiğimiz projelerin devamı geliyor. Daha uzun yıllar birlikte, beldemiz için nice projeleri hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaldırım'ın ardından söz alan Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Çift de 259 geçici işçinin daimi işçi kadrosuna geçtiğini hatırlattı. Belediye çalışanları arasından “En süslü”, “En temiz” gibi birçok dalda en'lerin seçildiği gecede ocak ayında doğan personellerin de doğum günü dev pasta kesilerek kutlandı. Gecede emekli olanlar da unutulmadı.

Kadro alan belediye çalışanları ise bu coşkuyu çalan şarkılar eşliğinde oynayarak kutladı. Gecede Gazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun yanı sıra Grup Özgürlük de sahne aldı. Gerçekleştirilen etkinliğin sonunda yapılan çekiliş ile de talihli belediye çalışanlarına televizyon, cep telefonu, fotoğraf makinesi hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 15:10:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?