6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'de kültürel faaliyetler

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Gazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kültürel kurs ve etkinliklere 1.7 Milyon YTL yatırım yapıldığını belirterek, yeni açılacak kurslara tüm Gazilileri davet etti.


Yenilenen yapısıyla dev bir yaşam alanı haline gelen Gazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikler binlerce Gaziliye kültürel faaliyetlere katılma imkanı sunuyor. Gazi Belediyesi tarafından yapılan kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemine değinen Başkan Kaldırım, "El sanatlarından, güzel sanatlara, korolardan, müzik enstrüman eğitimlerine kadar geniş bir yelpazede sunduğumuz hizmetlere bugüne kadar toplam 1.7 Milyon YTL yatırım yaptık" dedi.

Başarıyla sürdürülen rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Başkan Süleyman Kaldırım, bu çalışmalardan binlerce Gazilinin faydalandığını belirtti.


Birçok alanda çeşitli kurların yer aldığını ve yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Bu bilinçten hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni dönem kursları için kayıtlar başladı. Bu kurslardan faydalanmak isteyen vatandaşlar Gazi Kültür Merkezi'ne başvurabilirler" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 17:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?