6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'de 'Proje' turu

Düzenledikleri tur ile Gazi beldesini gezen AK Parti İl Kadın Kolları Yönetimi, Gazi Belediyesi’nin çalışmalarını yakından inceleme fırsatı buldu.


Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’ın öncülüğünde Gazi Belediyesi’nin çalışma alanlarını gezen kadınlar, ilk olarak Gazi Park’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti’li kadınlar daha sonra Gazi Dershanesi, Gazi Park, Gazi Kültür Merkezi, Koşu Yolu, sera, Hobi Bahçeleri, toplu konutlar, Çok Amaçlı Hizmet Binası, Çok Amaçlı Gençlik Merkezi, Geri Kazanım Projesi, Ekolojik Yaşam Alanı, Asfalt Plenti, Koordinasyon Merkezleri, Sosyal Tesisler, Gazi Meslek Edindirme Kursları ve Derebahçe Stadyumu’nu yakından görerek bilgi aldı.


Gazi Belediyesi’nin çalışmalarını beğenerek takip ettiklerini söyleyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, özellikle istihdama yönelik ve sosyal içerikli projelerin destekçileri olduklarını belirtti.


Uzun soluklu gezi programı çerçevesinde 4 yıllık çalışmaları proje yerlerinde anlatan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, “yaptım oldu” anlayışından uzak, belde halkının düşüncelerine de önem vererek çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Bu düşünceyle hareket etmenin karşılığını, belediye-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini sergileyerek aldıklarını belirten Başkan Kaldırım, “Sosyal, kültürel, sportif ya da istihdama yönelik her çalışmamızda sadece bir kesime değil, her kesime hitap etmenin sonuçları ortada. Belde halkıyla iç içe bir belediye, hizmetleriyle adı anılır olmuş bir belediye. Karadeniz’in incisi Samsunda var olan bir başka incidir Gazi Belediyesi. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz, halkımızla birlik içerisindeyiz” dedi.
Gezi programı boyunca bayanların sorularını da yanıtlayan Başkan Kaldırım, özellikle sosyal içerikli projelerin daha geniş kitlelere ulaşmasını hedeflediklerini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 17:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?