2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gazi'de son meclis toplantısı yapıldı

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde seçilen Gazi Belediyesi Meclis Üyelerine son meclis toplantısında plaket vererek teşekkür etti.


Düzenlenen son meclis toplantısına katılan meclis üyeleri yaptıkları konuşmalarda, 5 yıllık çalışma periyotları boyunca halkın menfaatleri ve istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirttiler.

Veda konuşması yapan meclis üyeleri daha sonra Başkan Kaldırım'dan teşekkür plaketi aldılar. Mecliste bulunan AK Parti'li, CHP'li ve Anavatan'lı meclis üyelerinin Gazi beldesinde yaşayan vatandaşların huzuru ve daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için hep fikir birliği içerisinde hareket ettiğini belirten Başkan Kaldırım, "Halkımızın geçtiğimiz seçimlerde verdiği oylarla belirlenen ve o günden bugüne kadar belde halkımızı yakında ilgilendiren kararlarda buluşan meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Gazi Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizde, önemli çalışmalarımızda katkıları son derece büyüktür. Bu düşünceden hareketle hepsine teker teker teşekkür ediyor, sosyal hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra meclis üyeleri tarafından hazırlanan ve üzerinde tüm meclis üyelerinin adının bulunduğu teşekkür plaketi Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a verildi. Aldığı önemli teşekkür plaketlerinden birisi olduğunu söyleyen Başkan Kaldırım'a plaketi meclisin en yaşlı meclis üyesi Yavuz Yılmaz verdi.
Daha sonra kendileri adına düzenlenen yemeğe katılan meclis üyeleri, yemeğin ardından objektiflere toplu halde poz verdiler. Bazı meclis üyelerinin duygulandığı da gözlerden kaçmadı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 13:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?