6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'de sünnet şöleni

Gazi Belediyesi tarafından düzenlenen "7. Gazi Belediyesi Sünnet Şöleni" coşkuyla gerçekleştirildi. Düzenlenen şehir turuyla Samsunluları selamlayan minikler, daha sonra doyasıya eğlendiler.

Gazi Belediyesi tarafından bu sene 7.'si düzenlenen sünnet şöleni, coşkuyla kutlandı. Sabahın erken saatlerinde Gazi Kültür Merkezi önünde toplanan yüzlerce çocuk ve aileleri önce düzenlenen şehir konvoyuna katıldılar.

Gazi Belediyesi'ne bağlı tüm birim müdürlüklerinin katılımıyla oluşturulan uzun konvoy eşliğinde şehri gezen çocuklar vatandaşları selamladılar. Daha sonra lunaparka götürülen çocuklar, burada oyuncaklarda doyasıya eğlendiler. Çarpışan otolara binen, dönme dolapla dönen çocuklar en çok rağbeti atlı karıncaya gösterince uzun kuyrukla oluştu.

Lunaparkta gönüllerinde eğlenen çocuklar daha sonra Sevgi Gölü'ne götürüldü. Daha sonra Hayvanat Bahçesi'ni gezen çocukların bir sonraki durağı da Gazi Park oldu. Yaklaşık 6 saatlik programın ardından Gazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende çocuklarla bir araya gelen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve İl Çevre Müdürü Kadir Kılıç eşlik etti.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Süleyman Kaldırım, düzenlenen sünnet şöleninin Gazi beldesindeki birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu kaydetti.

Her zaman, her koşulda belediye-vatandaş birliğini sağlamak için mücadele ettiğini söyleyen Başkan Kaldırım, "Düğünümüzde bir, coşkumuzda bir. Biz nüfusu 170 bin olan büyük bir aileyiz. Çocuklarımızın delikanlılığa ilk adımlarını attığı bugünde yaşadığımız mutluluk aynı. Toplam 150 çocuğumuzun sünnet olacağı '7. Gazi Belediyesi Sünnet Şöleni' ileride çocuklarımıza hoş bir anı olarak kalacak" diye konuştu. Konuşmasının devamında aileleri kutlayan Başkan Kaldırım, daha sonra sünnet olan çocuklara futbol topu ve saat hediye etti.

Başkan Kaldırım'ın ardından konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Gazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları takdirle izlediklerini söyledi. Sünnet şöleni belde içerisinde sağladığı birliğin ve beraberliğin örnek teşkil ettiğine değinen Milletvekili Öztürk, konuşmasının ardından çocuklara hediyelerini verdi.

Gazi Beldesi sınırları içerisindeki mahallelerde tespit edilen 150 çocuğun sünnet töreni daha sonra yerel sanatçı Ümit Kurşun'un konseriyle devam etti. Çalan şarkılar eşliğinde kurtlarını döken çocuklar ve ailelerine animasyon grupları da eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 18:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?