6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

GAZİ'den basın fotoğraflarına ödül

"Samsun Basın Fotoğrafları Yarışması"nda dereceye basın mensupları düzenlenen törenle ödüllerini aldı.


Amisos Otel'de gerçekleştirilen programa Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın yanı sıra, Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Grafik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevgi Soylu Koyuncu, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ve çok sayıda gazeteci katıldı. Gazi Belediyesi'nin öncülüğünde, Klas TV'nin katkılarıyla düzenlenen ve 36 gazetecinin, 156 fotoğrafla katıldığı yarışma sonucunda ilk 3'e girenlere ödülleri verilirken, yarışmaya katılan diğer gazetecilere de teşekkür belgesi takdim edildi.


Yarışmada Cumhuriyet Gazetesi Temsilcisi Cemil Ciğerim 1. olurken, 2.liği İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mustafa Döver, 3.lüğü ise Haber Gazetesi Muhabiri Yaşar Aslan elde etti. 1.ye ve 2.ye video kamera, 3.ye de televizyon hediye edildi.
Törende konuşma yapan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Basın Fotoğrafları Yarışması'na öncülük etmekten dolayı son derece memnun olduklarını belirterek, "Her zaman haberleriyle bizim yanımızda olan ve çalışmalarımızı tarafsız bir pencereden okuyucularına sunan muhabirlerin objektiflerine yansıyan birbirinden değerli fotoğrafların yarıştığı yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyor, dereceye giren gazetecileri de kutluyorum" dedi.


Başkan Kaldırım'ın ardından söz alan ve gazetecilere hitaben konuşma yapan OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Grafik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevgi Soylu Koyuncu, "Jüri üyesi olarak görev aldığım yarışmada birbirinden değerli fotoğrafların arasından en iyileri seçebilmek için değerlendirme yaparken bir hayli zorlandık. Uzun elemeler sonucunda belirlediğimiz ilk 3 fotoğrafın sahibini ve tüm katılımcıları tebrik ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 12:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?