6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'den çok amaçlı hizmet binası

Gazi Belediyesi tarafından Yaşar Doğu Mahallesi'nde yaptırılan "Çok Amaçlı Hizmet Binası" yakında hizmet vermeye başlayacak.


Birçok önemli çalışmaya imza atan Gazi Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nin çalışmalarını bu merkezden sürdürmeye devam edeceğini söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, ayrıca belediye hizmet binasında verilen tüm hizmetlerin verileceği bir Çözüm Merkezi oluşturacaklarını ve bu sayede belde halkının kendi mahallelerinde işlemlerini yaptırabileceğini kaydetti.

Başkan Kaldırım, "Gazi Belediyesi olarak beldemize bugüne kadar onlarca proje kazandırdık. Bu projelerin hizmet alanlarını genişletebilmek ve mahallelerimizde de bu uygulamaları yapabilmek için Çok Amaçlı Hizmet Binası'nı hayata geçirdik. Önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan merkezde koordinasyon merkezlerinin faaliyetlerinin yanı sıra mahalle çocuklar için gönüllü eğitmenler eşliğinde etüt dersleri verilecek.

Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) kapsamında gençlerin mesleki eğitim alabilecekler, bayanlarımız huzurla bir araya gelip kendileri için başlatılacak olan el yeteneği kurslarına katılabilecekler. Mahallede cami olmaması nedeniyle rahatsızlık duyduklarını söyleyen mahalle sakinlerinin bu ihtiyaçlarından hareketle de merkezin birinci katı mescit olarak tasarlandı. Genel anlamda tüm belediye hizmetlerinin verileceği Çok Amaçlı Hizmet Binası'nda vatandaşlarımız çevre, emlak vergilerini ödeyebilecek, şikayetlerini sunabilecek ve projelerimizi yakından inceleyecekler" dedi.


Önümüzdeki günlerde açılacak olan Çok Amaçlı Hizmet Binası'nın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a teşekkür ettiklerini kaydettiler.

İha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 13:43:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?