6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazi'den modern kurban pazarı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklara başlayan Gazi Belediyesi'nde kurban satışı için planlanan alanda çalışmalar başladı.


Geçen sene kurulan pazaryerinin vatandaşların beğenisini kazandığını söyleyen Gazi Belediyesi Zabıta Müdürü Nazmi Günay, aynı düzen içerisinde daha modern bir kurban satış alanı kurmak için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Gazi Belediyesi Asfalt Plenti yanında kurulacak olan kurban satış alanında gerek satıcılar gerekse alıcılar için farklı uygulamalar yapacaklarını belirten Müdür Günay, “Gazi Belediyesi olarak 'önce insan' düşüncesinden hareketle vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için birçok uygulama yapıyoruz.

Bu anlamda yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde başlattığımız çalışmalarla beldemizde kurulacak olan kurban satış yeri ile ilgili düğmeye bastık. Modern görünümü, sağlıklı koşulları ve hem satıcıların hem de alıcıların alışverişini kolaylaştıran yapısıyla bu Kurban Bayramı'na büyük hazırlık yapıyoruz. Satıcıların dinlenebileceği, ihtiyaçlarını giderebilecekleri alanda vatandaşlarımızda sağlıklı koşullarda tercihlerini yapabilecekler” dedi.
Çalışmalar kapsamında belirlenen alanda alt yapı çalışmalarına başlayan ekiplerin, kısa sürede çalışmalarını tamamlayacağı öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 19:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?