6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gazili kadınlar tek yürek

Gazi Belediyesi tarafından beldede yaşayan bayanların koordineli bir şekilde yardımlaşma başta olmak üzere birçok dalda birliktelik sağlaması amacıyla hayata geçirilen Gazi Kadın Koordinasyon Merkezi, ev ziyaretlerine devam ediyor.


Gazi Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Ayşe Kaldırım'ın öncülüğünde sürdürülen faaliyetler çerçevesinde ev ziyaretleri düzenleyen merkez üyeleri, son olarak Kazım Karabekir Mahallesi'nde bir eve konuk oldular. AK Parti Gazi Belde Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Uzun'un da katıldığı ev ziyaretinde mahalle sakini bayanların sorunları hakkında bilgi alındı.

Bugüne kadar yüzlerce yardıma muhtaç ailenin yardımına koştuklarını kaydeden Merkez Başkanı Ayşe Kaldırım, her geçen artan üye sayılarıyla bölgede önemli bir konuma geldiklerini de kaydetti. 2005 yılından itibaren birçok önemli çalışmaya imza attıklarını söyleyen Ayşe Kaldırım, beldede yaşayan tüm bayanları merkez çatısı altında toplanmaya ve gerçekleştirilen sosyal içerikli çalışmalara katılmaya davet etti.
Gazi Kadın Koordinasyon Merkezi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen AK Parti Gazi Belde Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Uzun, yıllardır hissedilen bir yokluğun bu merkez ile giderildiğini belirterek tüm üyelere teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 22:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?