2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gazze için yardım kampanyası

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve Belediye Meclis üyeleri, İsrail'in saldırılarıyla kan gölüne dönen Gazze için yardım kampanyası düzenleme kararı aldı.


Gazi Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan meclis toplantısında konuyla ilgili bilgi veren Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü katliama tepki gösterdiklerini belirterek, bu konuda duyarsız kalan ülkelere anlam veremediklerini kaydetti. Başkan Kaldırım, "İnsan haklarından, gelişmişlikten bahseden ülkelerin adeta bir film seyreder gibi sessiz kalmaları, Gazze'de yaşanan insanlık dramını yok saymak anlamına geliyor. Suçsuz çocukları, kadınları, yaşlıları hedef alan ve her gün acı feryatların biraz daha yükseldiği Gazze'deki insanlık dramına tepki gösteriyoruz. Bu anlamda Gazi Belediyesi Meclisi olarak tüm meclis üyelerimizin de katkılarıyla, yapabileceklerimiz doğrultusunda bir yardım kampanyası düzenlemeye ve tüm İlkadım ilçesinin desteğiyle büyüteceğimiz bu yardım kampanyası ile oradaki mağdur ailelerimize destek olmak istiyoruz" dedi.


Başkan Kaldırım'ın konuşmasının ardından, düzenlenecek yardım kampanyasına destek olmaya karar veren Gazi Belediyesi Meclis Üyeleri, konu hakkındaki duyarlılığından dolayı Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a teşekkür ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 16:06:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?