2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gazze'de buluşma gecesi

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Filistin davasına en çok sahip çıkan milletin Türk milleti olduğunu belirterek, "Dünyada hiç kimse Yahudi lobisine karşı sesini bu kadar yükseltmemiştir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu gücü milletimizden alıyor" dedi.


Samsun'da, Çağrı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (ÇAĞDER) ile Dost Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nce (DOSTDER) ile ortaklaşa, "Gazze'de Buluşma Gecesi" düzenlendi.

Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yapılan geceye Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, DOSTDER Başkanı Hüseyin Mutlu, ÇAĞDER Başkanı Taşkın Taşkın, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve vatandaşlar katıldı.
Gecede, Gazze'de yaşananları anlatan sinevizyon gösterisi sunumu yapıldı. 400 kişilik bir katılımın olduğu gecede yardımseverlerin verdiği eşyalar açık artırma ile satılarak para yardımı toplandı. Ayrıca açık artırmayla satışa çıkarılan Volkswagen marka eski bir araba, hayırsever vatandaş tarafından 50 bin liraya alınarak geceye yardımda bulunuldu.
Gecenin özel konuğu olan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Gazze'de yaşanan vahşetin insanlık meselesi olduğunu, halka karşı yapılan haksızlık ve dünya halkına karşı yapılan bir tehdit olduğunu söyledi.
Davos'ta yaşanan olaylara da değinen Dilipak, "Filistin davasına en çok sahip çıkan millet Türk milletidir. Dünyada hiç kimse Yahudi lobisine karşı sesini bu kadar yükseltmemiştir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu gücü sizlerden, sizin yükselen sesinizden alıyor" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?