2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genç, esnafları ziyaret etti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gazi Osman Paşa Mahallesi Şehit Mesut Birinci Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Esnafları tek tek gezerek, sıkıntılarını dinleyip sohbet eden Başkan Genç, Samsun'da değişim ve gelişimin adresi haline gelen Canik'te nüfusun sürekli artığını ve bununda Canikli esnaflara olumlu bir şekilde yansıdığını söyledi. Genç, "İlçemizde her alanda yapılan yatırımlarla Samsunlular yerleşim yeri olarak Canik'i tercih ediyor. Çünkü Canik, her yönüyle gelişti ve değişti. İlçemizde yeni yerleşim alanlarını planlarken, gelişigüzel değil, nüfus yoğunluğunu dikkate alarak, otoparklar, okul alanları, sosyal donatılar gibi insanların ortak kullanım alanlarının en üst seviyede olmasına önem gösteriyoruz" dedi.

Gelecek yıllarda nüfusun artması ile Canikli esnafların da Samsun'un ticaretinde önemli bir yere geleceklerini dile getiren Başkan Osman Genç, hayata geçecek yeni ticaret alanları ile Canik'in Karadeniz Bölgesi'nde ticaretin merkezi haline geleceğini vurgu yaptı. Başkan Genç, "Canik ve Canikliler kazanacak diye çıktığımız değişim ve gelişim yolculuğunda, söylemlerimiz tek tek gerçek oldu. Bunu hep birlikte yaşayıp, görüyoruz. Canik'in dününü hayalinizde canlandırın. Hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında sağlık, eğitim ve ticaret gibi alanlarda ilçemizi belli bir yere getirmek. Bunu da sizlerle birlikte başaracağız. Yılmak yok, hizmete ve çalışmaya devam" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 13:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?