2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genç, işadamları ile bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) haftalık olarak yapılan kahvaltısına katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gazze'de yaşanan insanlık dramının tüm insanlığı yakından ilgilendirdiğini söyledi.


Gülsan Sanayi Sitesi'nde Aytemur Orman Ürünleri Ltd. Şti. sahibi Erdal Aytemur'un verdiği kahvaltıda MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Abdülaziz Akbay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Osman Genç, Filistin'de yaşanan insanlık dramını değerlendirdi. Dünyada başarışın tesisi noktasında tüm insanlığa çok büyük görevler düştüğünü belirten Genç, "Dünyada yaşanan olaylar karşısında duyarsız kalamayız. Tarih tekerrürden ibarettir. Bugün Gazze'de yaşananların yarın nerede olacağı belli değil. Bu nedenle vakit kaybedilmeden Ortadoğu'da kalıcı bir şekilde barışın tesis edilmesi lazım" dedi.
Ayrıca Başkan Osman Genç, Samsun'da toplanan ayni ve nakdi yardımların Gazze'ye ulaştırılması konusunda her türlü desteği veren MÜSAD Samsun Şube Başkanı Abdülaziz Akbay'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


Gazze'de hala devam eden insanlık dramını tüm dünyanın izlediğini belirten MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Abdülaziz Akbay, yapılan yardımların yetersiz olduğunu vurguladı. Akbay, "Türk milleti yardımsever bir millettir. Bu nedenle darda olan insanlara maddi durumu iyi olan insanların yardımlarını esirgememeliler. MÜSİAD olarak bugüne kadar Gazze'ye 2 kamyon kuru gıda ve ilaç yardımı gönderdik. Samsun'da toplanan yardımların Gazze'ye ulaştırılması noktasında da her türlü yardımı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Gazze'de yaşanan insanlık dramına herkesin duyarlı olmasını istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 14:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?