2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genç, sağlıkta yaptıkları yatırımı anlattı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, özel bir hastane yönetici ve çalışanlarına Canik'teki sağlık yatırımları hakkında bilgi aktardı.


Başkan Genç, Büyük Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Yöntem, Reklam ve Pazarlama Müdürü Güner Armutlu ve hastane çalışanları ile toplantıda bir araya geldi.

Toplantı öncesi hastane personelini ve hastaları ziyaret ederek onlara karanfil dağıtan Osman Genç, Züleyha-Hasan Korkmaz çiftinin yeni doğan Mehmet Aktif isimli bebeğini kucağına alarak sevdi. Başkan Genç, hasta ziyaretlerinden sonra Büyük Anadolu Hastanesi yöneticilerine ve çalışanlarına Canik'te yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.


Büyük Anadolu Hastanesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Başkan Osman Genç, slayt gösteri eşliğinde Canik'e yaşanan değişim ve gelişimi anlattı. Canik'te yaşanan değişim ve gelişim sayesinde ilçeye çok güzel yatırımların geldiğine dikkat çeken Başkan Osman Genç, "Canik; sağlık yatırımları ile sağlığın nabzının, spor yatırımları sporun kalbinin, ticaret yatırımları ile ticaretin merkezinin ve üniversitesi yatırımı ile de eğitim üssü haline gelecek.

Ayrıca Canik'e yapılacak 5 yıldızlı otellerle Samsun'un konaklama ihtiyacının giderilmesinin yanı sıra, 960 metrekare alan üzerine yapılacak Canik Kültür Merkezimizle de Karadeniz Bölgesi'nde kongre ve kültür merkezi haline gelecek. Kısacası Canik, Cumhuriyetimizin 100. yılında Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kentsel yenileme projesi ile 300 bin nüfuslu modern bir kent konumuna gelerek, sağlık, eğitim, ticaret, eğitim ve kültür üssü olacak" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:24:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?