2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genç girişimciler göreve başladı

GENÇ GİRİŞİMCİLER GÖREVE BAŞLADI

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan İl Genç Girişimciler Kurulu ilk toplantısında görev dağılımı yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin(TOBB) 81 ilde örgütlediği Genç Girişimciler Kurulu, Samsun'da da faaliyetine başladı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan İl Genç Girişimciler Kurulu ilk toplantısını yaparak, aralarında görev dağılımını da yaptı. İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, ilk toplantısını Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirdi. Toplantıyı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Şahin, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Bahri Kalaycıoğlu da izledi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 12, Samsun Ticaret Borsası'ndan 4 ve ilçe Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsalarından ikişer olmak üzere toplam 30 üyeli İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na ise Kerem Tüfekçi seçildi. Başkan Yardımcılıkları'na ise Nuriye Şeker, Talat Vural ve Melih Kargı getirildi. Diğer komisyon üyelerinin de belirlenmesinin ardından söz alan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İl Genç Girişimciler Kurulu'nun yeni yönetimini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Başkan Murzioğlu, "Bu kuruldaki arkadaşlarımızın hepsi birer neferdir. Üyelerimizin hepsinin kurulumuzun amaçları ve hedefleri doğrultusunda en iyi şekilde çalışacaklarına inanıyorum" dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kerem Tüfekçi ise arkadaşlarıyla birlikte en iyi şekilde görevlerini yerine getireceklerine inancının tam olduğunu söyledi.

GENÇ GİRİŞİMCİLER GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 11:10:00
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 11:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?