2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genç kadın dernekte kendini vurdu

Samsun'da genç bir kadın, girdiği bunalım sonucu dostunun başkanı olduğu dernek binasında tabancayla kendisini vurarak ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre olay, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan bir dernek binasında gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi.

Dernek Başkanı Ali G.'nin dostu olduğu iddia edilen Büşra T. (22), girdiği bunalım sonucu derneğin yönetim kurulu odasında tabancayla kafasına ateş açarak intihara kalkıştı. Silah sesi üzerine olayın olduğu odaya koşan Ali G., Büşra T.'yi kanlar içinde buldu. Ağır yaralanan ve Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Büşra T.'nin sağlık durumununciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Genç kadının intihara kalkıştığı tabancanın sahibi olduğu iddia edilen Hüseyin K. (30) ise savcının talimatı doğrultusunda polis tarafından gözaltına alındı. Polis, olay yerinde 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca ve 5 adet mermi ile 1 adet boş kovan ele geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 11:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ye turhan IP: 88.228.6.xxx Tarih : 1.03.2009 23:50:47

aynı dernekte 6 ay önce kazım solak isimli bir vatandaş da intihar etmiş,.... bu olayla bir ilgisi olan varsa bize burdan ulaşsın lütfen biz büşranın yakınlarıyız.. büşra için dernek başkanının dostu dendi intihar etti? kazım solak için derneğe sürekli gelip giden müşteri denildi ve intihar etti? bu dernekle bağlantısı olup intihar eden kaç insan var biliyormusunuz?