2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genç kız hırsızlıktan yakalandı

Samsun'da alışveriş merkezine girişi mahkeme tarafından yasaklanan 16 yaşındaki genç kız, 11 yaşındaki kız kardeşiyle 4 ayrı işyerinden hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun'da bayan çantalarından cüzdan ve işyerinden çeşitli giysi ve malzeme hırsızlığına karıştığı iddiasıyla Samsun Çocuk Mahkemesi tarafından alışveriş yerleri ile mağazalara giriş yasağı getirilen 16 yaşındaki G.Ö., yine yasağı deldi. Çiftlik Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bir işyerinden Filiz C. adlı bayanın çantasından cüzdanını çaldığı iddia edilen G.Ö. ve 11 yaşındaki kız kardeşi H.Ö., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

Polis, hırsızlık zanlısı kardeşlerin ellerinde bulunan deri çanta ile 2 adet kot pantolon ve 1 adet eteğin çalıntı olma ihtimali üzerine yaptığı araştırmada söz konusu giysilerin ve deri çantanın 3 ayrı mağazadan çalındığını tespit etti. Çalıntı mallar sahiplerine teslim edilirken, G.Ö. ve kardeşi H.Ö. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 15:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?