2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genc okulları geziyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'e eğitim alanında son 5 yıl içerisinde geçmiş dönemlere nazaran daha fazla yatırım yapıldığına dikkat çekti.


AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu ve Canik Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Genç, Fatih Temiz İlköğretim Okul Müdürü Ender Aygün ve öğretmenleri, öğrencileri ziyaret etti.

Canik'in eğitimci bir belediye başkanına sahip olmasının eğitim açısından önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, gerek hükümetin gerekse de belediyenin kendi imkanları ile eğitime önemli yatırımlar yaptığını söyledi.

Canik'teki eğitim kalitesinin öğretmenlerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ile paralel olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, gerek öğretmenlerin çalışma ortamlarının, gerekse de öğrencilerin eğitim gördükleri mekanların güzelleştirilmesi adına eğitime her türlü katkıyı verdiklerini söyledi. Canik'e eğitim alanında son 5 yıl içerisinde geçmiş dönemlere nazaran daha fazla yatırım yapıldığına dikkat çeken Başkan Genç, "Eğitimci bir belediye başkanı olarak, kalkınmanın eğitimle olacağına inanıyorum. Bu nedenle göreve geldiğimizin ilk günü eğitime imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Merkezi hükümetimiz ve diğer hayırsever insanlarımız sayesinde Canik'e 8 tane eğitim yuvası kazandırdık. Hedefimiz, dünyada en iyi eğitim şekli olan tekli eğitime geçmek. Bunun da alt yapısını oluşturduk. Önümüzdeki yıllarda bunu hayata geçireceğiz" dedi

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?