4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Genç'e eğitim teşekkürü

GENÇ'E EĞİTİM TEŞEKKÜRÜ

Kocatepe İlköğretim Okulu yönetimi ve öğretmenleri okullarının sorunlarına el atan Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti.

Canik'te Belediye Başkanı Osman Genç, belediye hizmetlerinin yanında ilçede bulunan okulların sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Eğitimci Başkan Osman Genç, okulların çevre düzenlemesinden okul ihtiyaçlarına kadar birçok sıkıntısını çözdü.

Başkan Genç'in eğitime verdiği önem, eğitimcilerin de takdirini kazanıyor. Okulların kapanmasıyla birlikte Canik'teki eğitim yuvalarının sorunlarını mercek altına alan ve bu kapsamda ilk iş olarak Canik Kocatepe İlköğretim Okulu'nun sorunlarına el atan Belediye Başkan Genç'e, okul yönetimi ve öğretmenler teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Canik Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürü Levent Kurtuluş ve okul öğretmenlerini makamında kabul eden Başkan Genç, Canik'in eğitim standardı ve kalitesinin artması için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Kocatepe İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlemesini baştan sona yenileyerek okula yeni bir kimlik kazandıran Başkan Genç'e eğitime desteklerinden ötürü teşekkür eden Okul Müdürü Levent Kurtuluş, Genç'e çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, belediyeciliğin, sadece yol ve kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını, topyekun kalkınmayı ve gelişmeyi ön gördüğünü söyledi.

GENÇ'E EĞİTİM TEŞEKKÜRÜ
GENÇ'E EĞİTİM TEŞEKKÜRÜ
GENÇ'E EĞİTİM TEŞEKKÜRÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 17:07:05
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 17:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?