6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Genç'e plaketli teşekkür

İlkadım İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Hacer Soydemirci, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e plaket verdi.

İlkadım İlköğretim Okulu Başmüdür Yardımcısı Abuzer Sürücü ve okul aile birliği yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Genç'in makamında ziyaret eden Hacer Soydemirci, Canik'teki okulların eğitimci bir belediye başkanına sahip olmanın avantajını gördüğünü söyledi.

Soydemirci, "Kendisi de eğitimci olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitim adına gerek bölgesinde gerekse de bölgesi dışındaki okullara her türlü yardımı yapıyor. Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Eğitim; bir ülkenin kurtuluşudur. Bu bilinçle hareket eden başkan Genç ve eğitim için bölgelerinde her türlü yatırımı yapan yöneticileri kutluyorum" dedi.

Eğitimde bölge ayrımı yapmaksızın yatırımların devam edeceğini vurgulayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin ve beldelerin eğitim seviyelerinin yükseltilmesinde yerel yönetimlere çok büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Canik'te olduğu gibi diğer bölgelerdeki belediye başkanlarının da eğitime gerekli katkılarının sürdüğüne inandığını ifade eden Başkan Genç, "Eğitimci olmam münasebetiyle Samsun'daki tüm okullarla bir bağımız var. Bundan dolayı bölge ayrımı yapmaksızın eğitime imkanlarımız ölçüsünde katkılarımız sürüyor. Ancak ilk etapta kendi bölgemizdeki okullarımıza yardımda bulunuyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada bölge ayrımı yapmaksızın imkanlarımız doğrultusunda eğitime katkılarımız sürecek. Katkı yaptığımız okullardan bir tanesi de İlkadım İlköğretim Okulu. Eğitim adına verilen plaketler benim için ayrı yeri var" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 14:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?