2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gençlerden THM konseri

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi kursiyerlerinin yıl sonu etkinliği kapsamında düzenlenen Türk Halk Müziği(THM) konseri beğeniyle izlendi.


Atatürk Kültür Merkezi'nde(AKM) gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Eker, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Şube Müdürü Mustafa Turgut, Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Fevzi Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı. 2 bölüm halinde yapılan THM konserinde 30 eser seslendirildi. Şefliğini Nizamettin Dizdar'ın yaptığı konser, ilgiyle izlendi. Konserin ardından gençlerin halk oyunları gösterisi ve gitar eşliğinde söylenen popüler şarkılar, katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. 3 saat süren yıl sonu etkinliğine 7-24 yaş arası yaklaşık 100 kursiyer katıldı.


Gençlerin zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalar yürütüldüğünü belirten Şahin Eker, "Gençlik Merkezi'nde gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerini çerçevesinde serbest zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmeleri sağlanıyor. Gençlik Merkezi'nin yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde bu geceyi düzenleyen kursiyerimize teşekkür ediyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 12:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?