2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gençlik kolları göreve başladı

Samsun’da yeni ilçe olan ve görev değişim nedeniyle boşalan 4 ilçe gençlik kolları başkanı göreve törenle başladı.


Yeni ilçe olan Atakum, Canik, İlkadım ve görev değişimi olan Salıpazarı ilçesi AK Parti Gençlik Kolları başkanları, Çok Amaçlı Gençlik Merkezi’nde (ÇAGEM) bir araya gelerek görev belgelerini aldı. Tanıtım törenine Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Demir, ilçe gençlik kolları üyeleri katıldı. Partililere hitap eden AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti’de siyaset yapmanın büyük bir şans olduğunu, gençlik kollarını ise partinin neferleri olarak gördüklerini söyledi. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti toplantılarından herkesin bir şeyler öğrendiğini belirtirken, Canik İlçesi Başkan Yardımcısı Ömer Çelebi ise parti çalışmalarına değindi.


Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ise AK Parti’nin kuruluşundan bu yana yatığı eserlerin ortada olduğunu, farklı bir siyaset anlayışı getirdiğini belirtti. Parti üyelerinin AK Parti’ye layık şekilde faaliyetlerde bulunması gerektiğini dile getiren Kaldırım, yerel seçimlerde de yine halkın kendilerine gerekli ilgiyi göstereceğine inandıklarını vurguladı. Yeni atanan İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Demir, gençlik kolları çalışmalarına değindi. Daha sonra, göreve yeni atanan Atakum Selçuk Akyüz, İlkadım Muhammet Mustafa Kanat, Salıpazarı Uğur Akbulut’a ilçe gençlik kolları başkanlarına görev belgeleri verildi. Törene katılamayan Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe’nin belgesi ilçe yönetimine teslim edildi. İlçe ve gençlik kolları başkanları, gençlik kolları üyelerinin toplu fotoğraf vermesinin ardından tören sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 10:24:38
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 11:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖMER ERBAY IP: 88.232.237.xxx Tarih : 10.02.2009 17:43:48

 ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN BEN CE BU ARKADAŞLAR FAZLA SEVİNMESİNLER SEVİNÇLERİ KURSAHANDA KALACAK AKP HALKA HESAP VERECEK YAZIK BU GENÇLERE