2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genç'ten cemiyete 'arsa' sözü

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Genç, Gazeteciler Cemiyeti'ne bina yapımı için arsa tahsis edeceği sözünü verdi.


Canik Belediye Başkanı Başkanı Osman Genç, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz'i ziyaret etti. Başkan Temiz ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Genç, belediye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.


Cemiyet binası için ilçe sınırları içerisinde arsa tahsis edeceklerinin sözünü veren Genç, arsa tahsisi konusunda 2 ayrı yer düşündüğünü belirtti. Meşe Tesisleri'nin üst tarafından ya da Mert Irmağı civarında bir arsa tahsis edebileceklerini dile getiren Genç, "Güzel bir ekip kurduğunuzu açıkça görüyorum. İletişimin çok önemli olduğu bir yerde böylesine bir cemiyetin faal durumda olması çok memnun edici bir şey. Cemiyet binası için arsa tahsisinin yanı sıra bir de basın çalışanları için ev projemiz var. TOKİ'nin yapmış olduğu dairelerden basın ve belediye çalışanlarımıza kurasız 10 yıl vadeli daire vermek gibi bir projemiz var" dedi.


Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz ise şunları söyledi; "Bizim için öncelikli olarak istediğimiz şey cemiyet binamızın yapılması. Sizin tahsis edeceğiniz arsaya binamızı da en yakın zamanda yapmayı hedefliyoruz. Samsun, Karadeniz illeri arasında basın olarak en büyük il. Bizim amacımız proje üretmek ve bu projeleri hayata geçirmek.”

İha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?