2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Genç'ten hizmet tanıtım turu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yapılan yatırımlarla değişim ve gelişimin adresi haline gelen Canik'te 5 yıl içinde yaptıkları hizmetleri basın mensuplarına gezdirerek tanıttı.


Başkan Genç, hizmet gezisini, ilk göz ağrısı olan Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri'nden başlattı. Daha sonra her mahalleye yapılan hizmetleri tek tek gezdirerek gazetecilere tanıtan Başkan Osman Genç, Canik ilçesinin Samsun'un en hızlı gelişen ve değişen bölgesi olduğunu vurguladı. Genç, "Canik ilçesinin 5 yıl öncesiyle, 5 yıl sonrasında dağlar kadar fark var. Bu değişim ve gelişim 29 Mart'tan sonra da devam edecek. Beş yıl içinde sağlıktan eğitime, kültürden kentleşmeye kadar bölgemize gerçekten önemli yatırımlar yapıldı. Canik'in değişim ve gelişimine hükümetimizin, belediyemizin ve özel sektörün çok büyük katkısı oldu. Bölgemiz adeta yatırım cenneti haline geldi. Amacımız Canik ilçemizi en iyi şekilde geleceğe taşımak. Burada yapılan yatırımlar sadece Samsun'a değil, Karadeniz Bölgesi'ne de önemli katkılar sağlıyor" dedi.


Seçim süreciyle ilgili de soruları cevaplandıran Başkan Genç, şunları söyledi: "Demokrasilerde bu yarışlar her zaman oldu ve bundan sonra da olacak. Önümüzdeki günlerde partimiz, Canik ilçemizin adayını açıklayacak. Açıklandıktan sonra da hizmetimiz ilçemize hızlı bir şekilde devam edecek. Bu değişim ve dönüşüme hiç kimse 'dur' diyemeyecek. Çünkü bu değişim ve dönüşümü teşkilatlarımız, genel merkezimiz de hızlı bir şekilde katkı sağlayıp bunu benimle birlikte devam ettireceğine inanıyorum."

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 16:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?