2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

GENYAD'dan tanışma kahvaltısı

Gençler Yardımlaşma ve Dayanılma Derneği (GENYAD), basınla tanışma ve tanıtım kahvaltısında bir araya geldi.


Amisos Otel'de düzenlenen kahvaltıya GENYAD Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Assan, Başkan Yardımcıları Onur Çelik, Halit Gür, Hakan Bolat ve yerel basın temsilcileri katıldı.

1 yıl önce kurulun ve 33 üyesi bulunan dernekte üye kadrosunun büyük bir bölümünü üniversite gençliği oluşturuyor. Başkan Yusuf Assan, Samsun'da yaşayan gençler olarak, Samsun ve ülke adına bir şeyler yapabilmek ve Samsun için yapılacak projelere destek verebilmek için dernek üyeleri ile beraber GENYAD çatısı altında bir araya geldiklerini söyledi.

Metro Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün öncülüğünde başlatılan "Her Şey Samsun İçin" projesi doğrultusunda Samsun'un önde gelen isimlerinin bir yemekte toplandığını, Samsun için her yönden tek vücut olunması gerektiğinin anlatıldığını; ama dernek olarak kendilerinin de bu projeye destek vermelerine rağmen, yemeğe çağrılmamalarının üzücü bir durum olduğunu vurguladı.

İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 12:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdulLah sadan IP: 78.170.26.xxx Tarih : 19.02.2009 20:13:04

 

her geçen gün erezyona uğrayan ve artık tamamen yitirildiği düşünülen manevi değerlerimizin varolduğunu; yarınlarımıza umut olan gençlerimize sunduğunuz olanaklarla bunu birkez daha sergilediğiniz için teşekkürler  "GENYAD"..