4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Gökhan Güney gençleşti

GÖKHAN GÜNEY YÜZÜNÜ GENÇLEŞTİRDİ

Estetik-Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, ünlü sanatçı Gökhan Güney'e uyguladığı fraksel lazer sistemiyle yüzünü gençleştirdi.

Bir programa katılmak üzere Samsun'a gelen ünlü ses ve sinema sanatçısı Gökhan Güney, Samsun'da ünlü Plastik Cerrah Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın kliniğinde yüzüne fraksel lazer sistemi uygulattı. Gökhan Güney'in yaşıtlarına oranla çok yakışıklı olduğunu ve oldukça bakımlı olduğunu ifade eden Doç. Dr. Akbaş, "Çok büyük bir değişikliğe ihtiyacı yok ama birkaç küçük müdahale ile çok daha yakışıklı olacağına inanıyorum. Amacımız gençlik dönemini tekrar ortaya çıkartmak" dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine kendisine hiçbir özel bakım uygulamadığını belirten Gökhan Güney, "Herkes gibi yaşıyorum bende. Sabah tıraşımı olur, her gün duş alırım, onun dışında hiçbir şey yapmam. Kadın olsun, erkek olsun bakımlı olmak kötü bir şey değil. Metroseksüellerin kendilerine bakım yaptırmaları normal bir şey" diye konuştu.

Birçok kadın sanatçının eski günlerini hatırlamak bile istemediklerini söyleyen Güney, "O barby bebekler var ya, onlar şimdi eski hallerini hatırlamak bile istemiyorlar. Tıp iyi bir yere geldi, hepsi aynı tornadan çıkmış gibi oluyor. Yakışıyor tabii, hanımlara daha çok yaşıyor. Seda Sayan'ın bir eski haline bakın, bir de şimdiki haline bakın, hiç alakası yok, çok fark var. Müjde Ar'ın eski halini herkes bilir, şimdi müthiş güzelleşti. Türkiye'nin sultanı Türkan Şoray'ın eski filmlerine bir bakın, burun

ameliyatı olmadan önceki haline. Eski filmleri izleyin çok farklılık hissedersiniz, yine güzel bir kadın ama ifade değişiyor" şeklinde konuştu.

GÖKHAN GÜNEY YÜZÜNÜ GENÇLEŞTİRDİ
GÖKHAN GÜNEY YÜZÜNÜ GENÇLEŞTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 19:38:00
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 21:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?