2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gonca 5 yıl daha istedi

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Secaattin Gonca, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı ve partilerle birlikte Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Öksüz ve yöneticileri ziyaret etti. Başkan Gonca KGD’ye yaptığı ziyarette Zonguldak halkından bir dönem daha yetki istediğini belirterek, “Biz Zonguldak Belediyesi’nin tapusunu değil sadece halkımıza hizmet etmek amacıyla bize emanet edilmesini istiyoruz. 2004 yılında da emanet olarak istemiştik. Göreve geldiğimiz günden bu yana başarılı çalışmalar yaptığımıza inanıyoruz. Yolu olmayan mahallelerimize asfalt döktük. Suyu gitmeyen, kanalizasyonu sokağa dökülen bir Zonguldak vardı. Biz halkın sıkıntısını giderme anlamında elimizden gelen çabayı gösterdik. Halkımızda yaptığımız hizmetlerin farkında. Her yerde yaptığımız hizmetlerle anılıyoruz. Vatandaş yapılan hizmetin farkındadır” dedi.


Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren KGD Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Öksüz ise “Yazı, haber ve yorumlarımızla zaman zaman sizi kızdırdık. Bazen bizi anlamadığınızı düşündüğümüz, anlaşmakta zorlandığımız zamanlar oldu. Bazen aynı görüşlerde birleştik. Geçen beş yıl içinde meslektaşlarımıza gösterdiğiniz ilgi ve hoşgörü için arkadaşlarım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Seçimi kazanırsanız bir beş yıl daha beraber olacağız” dedi.
Ayrıca Başkan Gonca, geçtiğimiz günlerde Emniyet ekipleri ve gazeteciler arasında yaşanan tatsızlık sonucu gözaltına alınan KGD Başkanı Atilla Öksüz’e ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın yanı sıra Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör de KGD’ye ziyarette bulundu. Güngör, Başkan Öksüz’e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 20:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?